Se incarca

Livrare

Livrarea produselor

Durata livrarii- pe teritoriul Romaniei comenzile sunt livrate in termen de 24 ore - 3 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice a comenzii, in functie de disponibilitatea produselor. Exceptiile privind termenele de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari.

Modalitati de livrare

Livrarea va fi facuta la adresa indicata de client- va vom livra produsele la adresa mentionata in comanda. La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului precum si existenta facturii fiscale.  

Confirmarea acceptarii costurilor de livrare se face de catre client si reprezentatul de vanzari produse-bebelusi.ro, prin e-mail si/sau telefonic.

Costuri de livrare


Bucuresti - Costul transportului (inclusiv ramburs) este 15 lei (TVA inclus) si este evidentiat separat pe factura fiscala.

Provincie - Costul transportului  (inclusiv ramburs) este de 21 Ron (TVA inclus) si este evidentiat separat pe factura fiscala.

In momentul efectuarii unei comenzi on line, clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.


Echipa produse-bebelusi.ro


S.C. FUN ‘N FANTASY S.R.L.
str Racari nr 6, sect 2, Bucuresti
J40/62/6.01.2010 CUI: R26371886
Cont:
RO90 BTRL04701202R27834XX
Banca Transilvania, Suc Pantelimon
Cumpara inteligent! Compara orice, oricand, oriunde! Smartbuy.ro - preturi si comparatii Viziteaza magazinul produs-bebelusi.ro pe ShopMania