Se incarca

Cum cumpar

Produsele pot fi achizitionate astfel:

1. prin comanda telefonica la numerele de telefon 0736 39 11 57 sau 0736 39 11 55.

2. prin comanda pe email la adresa office@produse-bebelusi.ro . Comenzile efectuate prin email trebuie sa contina cel putin urmatoarele informatii: coduri produse dorite si denumirea aferenta, numar telefon contact precum si adresa de livrare.

3. prin comanda online

Produsele pe care doriti sa le achizitionati trebuie adaugate in cosul de cumparaturi apasand butonul “CUMPARA”.

In momentul in care ati adaugat in cos toate produsele dorite apasati butonul “FINALIZEAZA COMANDA”.

Trebuie sa am cont pentru a face o comanda?

Puteti opta pentru a face comanda ca si vizitator al site-ului nostru- caz in care nu trebuie sa va creati un cont. In aceasta situatie trebuie doar sa completati informatii relevante referitoare la contactele dumneavoastra (adresa de email, adresa de livrare si telefon). Urmatorul pas este confirmarea modalitatii de livrare, a modalitatii de plata si a comenzii.

In situatia in care doriti sa va creati un cont de utilizator, dupa crearea contului, pasii ce trebuie urmati pentru a comanda sunt similari pasilor urmati pentru a face o comanda ca si vizitator al site-ului nostru.

In cel mai scurt timp de la finalizarea comenzii veti fi contactat/a telefonic de un reprezentant produse-bebelusi.ro pentru confirmarea acesteia. In casuta dumneavoastra de email a fost trimis un mesaj cu sumarul comenzii. Va rugam sa verificati mesajul atat in Inbox, cat si in Spam.

Va multumim pentru cumparaturi si va mai asteptam!!!

Echipa produse-bebelusi.ro

S.C. FUN ‘N FANTASY S.R.L.
str Racari nr 6, sect 2, Bucuresti
J40/62/6.01.2010 CUI: R26371886
Cont:
RO90 BTRL04701202R27834XX
Banca Transilvania, Suc Pantelimon

 Cumpara inteligent! Compara orice, oricand, oriunde! Smartbuy.ro - preturi si comparatii Viziteaza magazinul produs-bebelusi.ro pe ShopMania